Skip to main content

Maak kennis
met de ontwerpers

Wanneer de passie voor het interieurvak, de interieuropleidingen en de ervaring worden gebundeld ontstaat NED-interieurvormgeving, een creatief interieurvormgeversbureau dat garant staat voor verrassende en inspirerende interieurs. Ruim 10 jaar ervaring hebben ze in de wereld van interieurvormgeving, waarbij er gewerkt is in uiteenlopende sectoren zoals de ouderenzorg, zakelijke markt maar ook de particuliere woonbranche. Zowel grootschalige als kleinschalige projecten.

Dit is Ellie

Voor mij zijn het afstemmen en verbinden van alle onderdelen binnen een interieur als puzzelstukjes die een compleet plaatje gaan vormen. Wat zijn de mogelijkheden, wat versterkt elkaar, wanneer wordt het te veel en wat past echt bij de opdrachtgever? Dat is voor mij de basis voor een interieurontwerp.” De passie voor het interieur zat er al vroeg in. Heel wat plattegronden en provisorische 3D tekeningen heeft ze op jonge leeftijd getekend. Met de juiste opleidingen werd zowel de kennis vergroot alsook het tekenwerk geprofessionaliseerd. Het was daar waar het pad met Damaris kruiste. Al dan niet bewust gebeurde dit meer dan eens en uiteindelijk startte ze gezamenlijk de ontwerpstudio NED-Interieurvormgeving.

“Wij vullen elkaar aan, inspireren elkaar, werken samen en zetten de opdrachtgever centraal.”

Dit is Damaris

“Een passend interieur is niet enkel de juiste maat bank of die maatwerk kast. In een passend interieur herkent de opdrachtgever zichzelf of de organisatie. Dat uitgangspunt streef ik bij elk ontwerp na.” Op 12-jarige leeftijd schreef Damaris ooit een opstel met een interieuradvies voor de docent. Kennelijk zat het ontwerpen en andere adviseren er al vroeg in.De interieuropleidingen waren daarna een logische tap.Tijdens deze studies ontmoette ze Ellie en ondanks dat ze niet lang bij elkaar in de klas zaten, kruisten hun wegen elkaar wel regelmatig. Al snel werd ons eigen bedrijf een feit.

“In NED kunnen we onze creativiteit kwijten vullen we elkaar aan.We kennen elkaars sterke kanten en zijn daarnaast kritisch.Dat maakt dat we samen een goed team vormen.”

Klaar voor de volgende stap?
Contact opnemen